Solac

Solac AS3252 stofzuiger

Korte beschrijving

De Solac AS3252 is een multicyclonic stofzuiger zonder stofzak welke een hoog rendement biedt bij een minimaal energieverbruik.
Lees verder

Stofzuiger geel

Kleur
Geel
Buitenmaten ( h x b x d )
305 x 435 x 375 mm.
EAN
8433766480977
Bekijk specificaties

Bekijk in winkel

Adres en openingstijden

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Solac kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de oranje button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

De Solac AS3252 is een multicyclonic stofzuiger zonder stofzak welke een hoog rendement biedt bij een minimaal energieverbruik.

Beschrijving

De Solac AS3252 is een multicyclonic stofzuiger zonder stofzak welke een hoog rendement biedt bij een minimaal energieverbruik.

Deze zakloze stofzuiger is uitgerust met het NON’STOP CYCLONE-filtersysteem dat na verloop van tijd een optimale zuigkracht garandeert door geen filters of apparaten te gebruiken die de luchtstroom blokkeren.

Met de parketborstel en de zachte rubberen profielwielen zorgt deze stofzuiger voor de meest delicate behandeling van uw vloer in huis.


Productinfo van fabrikant

Solac AS 3252 stofzuiger


- Multiclonisch filtersysteem NON’STOP CYCLONE
De belangrijkste cyclonische stroom die in de tank wordt gegenereerd, filtert meer vuil en geleidt de luchtstroom door een intern circuit van 11 cycloonfilters, waar de kracht van de stroom wordt gemaximaliseerd, waardoor de filtratie van de kleinste deeltjes wordt gegarandeerd .


- Optimale zuigkracht. Zonder filters
Het multicomlonische afzuigsysteem NON’STOP CYCLONE zorgt in de loop van de tijd voor optimaal zuigvermogen, omdat er geen filter of extra filterelement is dat de luchtstroom blokkeert en zuigkracht vermindert.


- AAA energie-efficiëntie
De Multicyclonic AAA-stofzuiger verkrijgt een classificatie van drievoudige energie-efficiëntie A, die zowel de werking als het energieverbruik aangeeft en garandeert perfecte resultaten bij een minimaal verbruik, waardoor u kunt besparen op de elektriciteitsrekening.


- Optimale prestaties op harde vloeren
De Multicyclonic-stofzuiger heeft een maximale filtering bereikt in harde vloeren, zowel parket als tegels. Verwijder al het vuil in één keer.


- Anti-allergisch HEPA-filter
Zodra het filterproces is voltooid, komt de lucht die door de stofzuiger wordt uitgestoten naar buiten via het HEPA-filter dat microdeeltjes van de grootte van mijten en andere allergenen bevat, waardoor maximale hygiëne van gefilterde lucht wordt gegarandeerd. Het is wasbaar om zijn doeltreffendheid te behouden. Hierdoor behaalt de Multicyclonic-stofzuiger een classificatie in remissie van poeder.


- Tank met grote inhoud 3L
De 3 liter tank van de Multicyclonic AAA-stofzuiger stelt u in staat langer te werken zonder te hoeven stoppen om de tank leeg te maken, wat een grotere autonomie garandeert en tijd en moeite bespaart.


- Extra uitrusting voor borstels en accessoires
Het omvat een complete uitrusting voor het efficiënt reinigen van alle soorten vloeren en oppervlakken. Je hoeft alleen maar het accessoire te plaatsen dat je nodig hebt en je kunt het vuil verwijderen uit de groeven of het meubilair met respect voor alle oppervlakken.


- Zachte rubberen profielwielen
De Multicyclonic AAA-stofzuiger is voorzien van rubberen profielwielen om vingerafdrukken of krassen op delicate oppervlakken te voorkomen. Je kunt je hele huis in alle gemoedsrust schoonmaken.


- Parketborstel
Speciale borstel ontworpen voor het reinigen van delicate houten vloeren, vermijdt elk type vingerafdruk op delicate oppervlakken.


- Schakelbare borstel voor alle soorten vloeren

Specificaties

Kleur
Geel
Buitenmaten ( h x b x d )
305 x 435 x 375 mm.
EAN
8433766480977
Productcode fabrikant
S09216200
Merk
Solac
Soort
stofzuiger
Energieklasse
Energieklasse A
Reinigingsklasse harde vloeren
Reinigingsklasse A
Reinigingsklasse tapijt
Tapijt reinigingsklasse D
Stof heruitstoot klasse
Stofuitstoot klasse A
Geluidsniveau (db)
79,00
Kenmerken stofzuigers
Zonder stofzak, HEPA filter

Garantie

Bij aankoop van een SOLAC stofzuiger zakloos AS3252 ontvangt u 2 jaar volledige garantie op de het filter. Stuur gewoon uw apparaat naar onderstaand adres met vermelding van uw volledige adres, telefoon nummer en e-mailadres en een klachtomschrijving.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Wij kunnen u dan uitleg geven over het de service en garantie en u daarin ondersteunen. Het apparaat zal uiteindelijk door de monteurs van STT gerepareerd worden, maar dit kan binnen 24 tot 48 uur uitgevoerd worden.

Opsturen of direct laten repareren? U kunt langskomen bij de importeur voor directe service. Drie top engineers staan klaar om u direct te helpen. Neem echter contact op met de Technische dienst voor een afspraak om zeker te zijn dat u direct geholpen kan worden. Bel dus: 0320-237930. De service dienst is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres:
Wartelstraat 4
8223 EH Lelystad

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Wilt u een vraag stellen?
Log hier in en stel direct uw vraag.

Bekijk in winkel

Wij hebben deze Solac AS3252 in onze winkel staan !
Kom langs om een beter beeld te krijgen van deze stofzuiger.

Nieuwe Brink 20 te Bussum

Maandag08.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag08.00 uur - 18.00 uur
Woensdag08.00 uur - 18.00 uur
Donderdag08.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag08.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag08.30 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten
Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc