Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

Smeg VSTQ72-2

onderbouw spoelbak rvs

Korte beschrijving

Lees verder

In roestvrijstaal uitgevoerde strakke spoelbak, rechthoekig met een diepte van 21 cm. De VSTQ72-2 is een onderbouw model welke onder uw aanrechtblad gemonteerd dient te worden. De spoelbak heeft de afmetingen van 72 x 40 cm.

De Smeg VSTQ72-2 wordt geleverd met de benodigde aansluitmaterialen zoals overloop, sifon e.d.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg spoelbak VSTQ72-2
Onderbouw spoelunit 72 cm
Roestvrijstaal


- 1 bak 72 x 40 cm
- Diepte 21 cm
- Korfplug 3,5"
- Geschikt voor 80 cm meubel

Inclusief:
- Overloop
- Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting)
- Bevestigingsbeugels
- NB. Mengkraan niet bijgeleverd


Bijpassende accessoires:

RND1V
| Spoelunitplug met deksel (1 stuk)

Specificaties

Kleur
Rvs
EAN
8017709125608
Productcode fabrikant
VSTQ72-2
Merk
Smeg
Soort
spoelbak
Extra kenmerken
Spoelbak onderbouw

Garantie

Op een SMEG spoelbak onderbouw rvs VSTQ72-2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag