Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg VI205PNF1

inbouw vriezer / vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1698 x 540 x 550 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg VI205PNF1 is een 178 cm. hoge inbouw vrieskast. Deze vriezer beschikt over 5 lades en 2 leggers met klep en heeft zodoende een netto inhoud van 190 liter. De vrieskast heeft een sleepdeur geleider systeem welke eenvoudig te monteren is. Desgewenst is het mogelijk de draairichting te wijzigen.

De vrieskast beschikt verder over een snel invriesfunctie en heeft een vriesvermogen van 10 kg per uur. Denk ook eens aan de mogelijkheid om deze vrieskast side-by-side in te bouwen met een bijpassende koelkast.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg VI205PNF1 inbouw vriezer
Energieklasse: A+
Sleepdeur bevestiging
Nismaat 178 cm


- Totale bruto inhoud: 202 liter
- No-Frost systeem
- Regelbare thermostaat

Vriezer:
- Netto inhoud: 190 liter
- Snel-vriesfunctie
- 5 lades, 2 leggers met klep
- Akoestisch alarm

Technische gegevens:
- Jaarlijks energieverbruik: 305 kWh
- Conserveringsduur bij stroomuitval: 8 uur
- Vriesvermogen: 10 kg/ uur
- Geluidsniveau: 42 dB(A)
- Aansluitwaarde: 90 W

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
1698 x 540 x 550 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1772 x 560 x 560 mm.
EAN
8017709199197
Productcode fabrikant
VI205PNF1
Merk
Smeg
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
202,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 178 cm
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG vrieskast inbouw VI205PNF1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag