Smeg VI205PNF vrieskast

inbouw

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Smeg vrieskast hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  178 cm. hoge inbouw vriezer uitgevoerd met een energieklasse A+ label en voorzien van 7 zones. De Smeg VI205PNF is perfect te combineren met bijpassende koelkast. De VI205PNF vriezer heeft een grote netto inhoud van 190 liter en is voorzien van het handige No-Frost systeem, waardoor handmatig ontdooien niet meer nodig is.

  Side-by-side
  Desgewenst is het mogelijk de VI205PNF vriezer te combineren met de bijpassende inbouw koelkast van Smeg (FR320P). Zodoende kunt u een side-by-side inbouw set samenstellen. De FR320P koelkast heeft een ruimte netto inhoud van maar liefst 303 liter en is voorzien van 7 glazen leggers, waarvan 6 verstelbaar.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Smeg VI205PNF inbouw vriezer
  Energieklasse: A+
  Sleepdeur bevestiging
  Nismaat 178 cm  - Totale bruto inhoud: 202 liter
  - No-Frost systeem
  - Regelbare thermostaat

  VRIESGEDEELTE:
  - Netto inhoud: 190 liter
  - Snel-vriesfunctie
  - 5 lades, 2 legger met klep
  - Akoestisch alarm

  Specificaties

  Model
  Vrieskast
  Energieklasse
  Energieklasse A+
  Buitenmaten ( h x b x d )
  1772 x 540 x 550 mm.
  Inbouwmaten ( h x b x d )
  1772 x 580 x 560 mm.
  Productcode fabrikant
  VI205PNF
  Merk
  Smeg
  Soort
  vrieskast
  Deur montage inbouw
  Sleepdeur
  Soort koelkast
  Inbouw
  Inhoud vriesgedeelte (liters)
  190,00
  Nishoogte inbouw (cm)
  ± 178 cm
  No-Frost vriessysteem
  No-Frost: niet ontdooien
  Installatie
  Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

  Garantie

  Op een SMEG vrieskast inbouw VI205PNF ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Vragen

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag