Smeg

Smeg UD7140LSP onderbouw koelkast

Korte beschrijving

De Smeg UD7140LSP is een onderbouw koelkast geschikt voor het plaatsen onder een aanrecht. Deze koelkast beschikt over een koeldeel met een netto inhoud van 140 liter.
Lees verder

Onderbouw koelkast nis ± 82 cm., deur-op-deur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
870 x 630 x 620 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg UD7140LSP is een onderbouw koelkast geschikt voor het plaatsen onder een aanrecht. Deze koelkast beschikt over een koeldeel met een netto inhoud van 140 liter.

Beschrijving

De Smeg UD7140LSP is een onderbouw koelkast geschikt voor het plaatsen onder een aanrecht. Deze koelkast beschikt over een koeldeel met een netto inhoud van 140 liter.

Onderin heeft de UD7140LSP 2 groente-/fruitcompartimenten waarin u uw groente en fruit kwijt kunt. In de binnendeur zitten nog 3 compartimenten en in het koeldeel zitten 4 glazen leggers, waarvan 3 verstelbaar.

In het koeldeel zit binnenverlichting voor een goed overzicht van uw producten.


Productinfo van fabrikant

Smeg koelkast UD7140LSP
Onderbouw koelkast zonder vriesvak
Energieklasse A+
"Deur-op-deur"


- Totale bruto inhoud: 140 liter
- Regelbare thermostaat

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 136 liter
- 4 glazen leggers, waarvan 3 verstelbaar
- 2 groente-/fruitcompartimenten
- Binnenverlichting
- Binnendeur v.v. 3 compartimenten
- Jaarlijks energieverbruik: 118 kWh
- Geluidsniveau: 36 dB(A)
- Aansluitwaarde: 120 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
870 x 630 x 620 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
890 x 600 x min.550 mm.
EAN
8017709206802
Productcode fabrikant
UD7140LSP
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Onderbouw (onder aanrecht)
Inhoud koelgedeelte (liters)
136,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 82 cm.
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast onderbouw UD7140LSP ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Wilt u een vraag stellen?
Log hier in en stel direct uw vraag.