Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg UD7108FSEP

onderbouw vriezer / vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
870 x 630 x 620 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg UD7108FSEP is een onderbouw vriezer met een netto inhoud van 108 liter. Dankzij de snel-vriesfunctie vriezen uw producten sneller in, waardoor ze hun smaak beter behouden.

De vriezer beschikt over 4 lades om uw producten te bergen. Door het akoestische deuralarm wordt u gewaarschuwd als de deur te lang open staat.

Info van fabrikant

Smeg vrieskast UD7108FSEP
Onderbouw vriezer
Energieklasse A+
"Deur-op-deur"


- Totale bruto inhoud: 108 liter
- Akoestisch temperatuuralarm
- Regelbare thermostaat

Vriezer:
- Netto inhoud: 98 liter
- Snel-vriesfunctie
- 4 lades
- Jaarlijks energieverbruik: 189 kWh
- Conserveringsduur bij stroomuitval: 21 uur
- Vriesvermogen: 18 kg/ 24 uur
- Geluidsniveau: 36 dB(A)
- Aansluitwaarde: 120 W

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
870 x 630 x 620 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
890 x 600 x min.550 mm.
EAN
8017709206826
Productcode fabrikant
UD7108FSEP
Merk
Smeg
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Onderbouw (onder aanrecht)
Inhoud vriesgedeelte (liters)
98,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 82 cm.
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG vrieskast onderbouw UD7108FSEP ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag