Smeg

Smeg SIM571B inductie kookplaat

Korte beschrijving

De Smeg SIM571B is een 65 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met drie inductie kookzones. Aan de linker zijde bevindt zich een multizone: deze kan als twee aparte zones, maar ook als één grote zone gebruikt worden.
Lees verder

Inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
65,00
Bekijk specificaties
De Smeg SIM571B is een 65 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met drie inductie kookzones. Aan de linker zijde bevindt zich een multizone: deze kan als twee aparte zones, maar ook als één grote zone gebruikt worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SIM571B is een 65 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met drie inductie kookzones. Aan de linker zijde bevindt zich een multizone: deze kan als twee aparte zones, maar ook als één grote zone gebruikt worden.

De kookplaat is verder uitgevoerd met Touch Control bediening, welke rechtsonder op de kookplaat geplaatst is. Daarmee kan de multizone geactiveerd worden. Tevens kunnen de zones ingesteld worden in 9 verschillende standen en kan de booster functie (extra power) toegewezen worden. Dit is ideaal met bijvoorbeeld wokken.

Praktisch verder is de mogelijkheid om een zone van een gewenste bereidingstijd te voorzien. Na het verstrijken van de tijd zal de zone vervolgens automatisch uitgeschakeld worden.

De Smeg SIM571B beschikt verder over een pauze functie en een aparte sudder functie. Daarmee kan op langzame wijze gerechten gegaard worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg kookplaat SIM571B
Multizone inductiekookplaat 65 cm
Touch Control bedieningFacet geslepen glasplaat3 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Links (Multizone): 385x180 mm, 1,85 kW/ 5,00 kW
- (verdeling Multizone: 2 x 180x180 mm, 1,85 kW/ 2,70 kW
- Rechts: 300 mm, 2,80 kW/ 5,40 kW

- 9 vermogenniveaus
- Multizone optie
- Functie automatisch koken
- Sudderfunctie
- Au bain-marie functie
- Pauze optie
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Resttijdindicatie
- Kinderbeveiliging
- Panherkenning
- Automatische herkenning panafmeting
- Restwarmteindicatie
- Automatische uitschakeling i.g.v. onbedekte zone
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken

- Aansluitwaarde: 7,2 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
65,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709191665
Productcode fabrikant
SIM571B
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Zoneloze inductie, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Inbouwmaten ( h x b x d )
50 x 560 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie SIM571B ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc