Smeg

Smeg SIM562D1 inductie kookplaat

Korte beschrijving

De Smeg SIM562D1 is een 58 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met een dubbele multizone. Deze kookplaat heeft Touch Control bediening en beschikt over vlak glas.
Lees verder

Inbouw 4-pits inductie kookplaat

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Bekijk specificaties
De Smeg SIM562D1 is een 58 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met een dubbele multizone. Deze kookplaat heeft Touch Control bediening en beschikt over vlak glas.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SIM562D1 is een 58 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met een dubbele multizone. Deze kookplaat heeft Touch Control bediening en beschikt over vlak glas.

Met de multizones is het mogelijk deze kookplaat als vier losse zones te gebruiken, maar ook als één of twee grote kookzones. De zone voor en achter kunnen daarbij aan elkaar gekoppeld worden tot één grote zone.

Praktisch verder bij de Smeg SIM562D1 is de eenvoudige bediening waarbij het vermogen in 9 standen ingesteld kan worden. Daarnaast kan per zone de booster functie geactiveerd worden, waardoor tijdelijk extra vermogen voor bijvoorbeeld het wokken van een gerecht toegewezen kan worden. Daarnaast kan de gewenste bereidingstijd per zone ingesteld worden, waarna de kookzone automatisch uitgeschakeld wordt. Ideaal voor bereidingen waarbij de tijdsduur nauwkeurig is.

Deze inductiekookplaat is daarnaast uitgevoerd met een Eco-Logic optie en kinderbeveiliging.


Productinfo van fabrikant

Smeg SIM562D1 kookplaat

4 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Links (Multizone): 385x230 mm, 1,75 kW/ 4,00 kW
- (verdeling Multizone: 2 x 180x230 mm, 1,75 kW/ 2,40 kW
- Rechts (Multizone): 385x230 mm, 1,75 kW/ 4,00 kW
- (verdeling Multizone: 2 x 180x230 mm, 1,75 kW/ 2,40 kW

- 9 vermogenniveaus
- Multizone optie
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic optie
- Resttijdindicatie
- Kinderbeveiliging
- Panherkenning
- Automatische herkenning panafmeting
- Restwarmteindicatie
- Automatische uitschakeling i.g.v. onbedekte zone
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken

Aansluitwaarde: 7,2 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709222222
Productcode fabrikant
SIM562D-1
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
54 x 580 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
50 x 560 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie SIM562D1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc