Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg SI321D

inbouw 2-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
30,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

30 cm. brede inbouw inductie kookplaat uitgevoerd in het Marc Newson design en daarmee perfect te combineren met overige producten uit deze serie.

De Smeg SI321D is voorzien van 2 inductie kookzones met booster functie en uitgevoerd met een warmhoud en timer functie (einde kooktijd).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg SI321D inductie kookplaat
30 cm breed
Marc Newson design
Touch Control bediening (grijs)
Vlak glas

 

2 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Voor: Ø 160 mm, 1,40 kW/ 2,00 kW
- Achter: Ø 230 mm, 2,00 kW/ 3,10 kW


- 15 vermogenniveaus
- "Stop-in-temperatuur" functie
- Warmhoudfunctie
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic optie (aansluitwaarde 2,8 kW)
- Kinderbeveiliging
- Panherkenning
- Restwarmte indicatie
- Automatische uitschakeling i.g.v. onbedekte zone
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken

Aansluitwaarde: 3,10 kW

Inclusief:
- Onderhoudsspatel

Geschikt voor zowel vlak opbouw als vlak inbouw

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
2-pits
Breedte kookplaat (cm)
30,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709144661
Productcode fabrikant
SI321D
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
64 x 300 x 515 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 64 x 270 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie SI321D ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag