Smeg SI1F7645B inductie kookplaat

inbouw, met 4 zones


Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SI1F7645B is een luxe inductie kookplaat van 60 cm. breed uitgevoerd met 4 zones. Deze kookplaat heeft een flexzone links en is voorzien van 14 vermogen standen. Praktisch verder is de mogelijkheid om een booster per zone toe te wijze. Tevens kan voor elke zone een gewenste bereidingstijd d.m.v. de timer ingesteld worden.

ECO-logic:
De ECO-Logic optie reduceert de aansluitwaarde tot onder 3 kW en stelt zo de gebruiker in staat meerdere apparaten tegelijkertijd op één stroomgroep te gebruiken.

Quick Start:
Met de Quick Start functie wordt de ingestelde temperatuur in gereduceerde tijd bereikt.

Booster functie:
De Booster functie biedt de mogelijkheid om op maximaal vermogen te koken wanneer dit nodig is; bijvoorbeeld tijdens het wokken of om zeer snel water aan de kook te brengen.

Stop-in-Temperatuur functie:
Met de Stop-in-Temperatuur functie kan de kooktemperatuur voor het eten constant worden gehouden. Als de gewenste temperatuur is bereikt, stelt u deze in d.v.m. de bedieningstoetsen en het elektronische systeem zorgt dan dat de temperatuur constant blijft.

Warmhoudfunctie:
Bij de Warmhoudfunctie functioneert de kookplaat op minimaal vermogen, gedurende maximaal 120 minuten, waarna de kookplaatautomatisch uitschakelt. Deze functie is bedoelt voor het warm houden van reeds geprepareerd voedsel.

Multizone:
De MultiZone inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van 1 of 2 MultiZone-zones. De MultiZone-zone is een rechthoekige zone van 40x23 cm die d.m.v. een specifieke Touch Control kan worden geselecteerd en bediend. De MultiZone-zone bestaat uit 2 zones die zowel samen als separaat kunnen worden bediend. Hierdoor worden de kookmogelijkheden en het kookgemak nog groter.

Restwarmteindicatie:
Alle keramische en inductiekookplaten van Smeg zijn voorzien van een veiligheidssysteem en hebben restwarmte indicatoren die verlicht blijven zolang de oppervlakte warm is.

Anti-oververhitting:
Een speciaal systeem zorgt ervoor dat de kookplaat automatisch uitgaat, zodra de afgegeven hitte de veiligheidstemperaturen dreigt te overschrijden.

Anti-overkoken:
In geval dat een pan overkookt gaat de kookplaat, uit veiligheidsoverwegingen, automatisch uit.

Kinderbeveiliging:
Diverse apparaten van Smeg zijn voorzien van kinderbeveiliging, waarbij de bedieningsknoppen worden geblokkeerd. Hierdoor wordt absolute veiligheid gegarandeerd.

Info van fabrikant

Smeg kookplaat SI1F7645B
Inductiekookplaat v.v. Flexi4Zone 60 cm
Intuitive Slider bediening
Voorzijde facet geslepen


4 inductie kookzones met boosterfunctie:
- Linksvoor Flexi4Zone: 2,30 kW / 3,20 kW, Ø 220 mm
- Linksachter Flexi4Zone: 2,30 kW / 3,20 kW, Ø 220 mm
- Rechtsvoor: 1,40 kW / 2,50 kW, Ø 145 mm
- Rechtsachter: 1,80 kW / 2,80 kW, Ø 180 mm
- 14 vermogenniveaus
- Timer op iedere kookzone
- Automatische uitschakeling
- Akoestisch signaal einde kooktijd
- Resttijdindicatie
- Auto-Vent (connectie mogelijk met enkele types afzuigkappen)
- Flexi-Heat (verschillende temperaturen mogelijk op de Flexi4Zone)
- Eco-Heat (3-staps restwarmte indicatie)
- Eco-off (energiebesparende optie)
- ECO-Logic optie
- Pauze-optie
- Kinderbeveiliging
- Aansluitwaarde: 7,20 kW


Bijpassende accessoires:

TPK | Tepanyaki grillplaat

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
60,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709262792
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
49 x 600 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
560 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inductie inbouw SI1F7645B ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag