Smeg SFP9395X1 oven

inbouw rvs

Belangrijke kenmerken

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Smeg Classici lijn

De Classici serie is de eerste esthetische lijn die, in samenwerking met architect Guido Canali, is ontworpen door Smeg en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn en zijn terug te vinden op alle Classici apparaten, waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.
Bekijk Classici assortiment

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg oven hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SFP9395X1 is een multifunctionele inbouw oven uitgevoerd in een breedte van 90 cm. Deze oven beschikt over een pyrolyse functie waarmee de oven zelfreinigend is.

De oven is verder uitgevoerd met 17 functies en heeft een energieklasse A+ label. Praktisch is de ruime inhoud van 77 liter waarmee op 3 kookniveaus gebakken kan worden. De oven is verder uitgevoerd met halogeen binnenverlichting en Even Clean emaillen binnenwanden.

Met de pyrolyse functie gaat de oven gedurende ruim een uur zichzelf op een temperatuur van 450 - 500 graden schoonbranden. Tijdens dit programma zal de ovendeur kindveilig vergrendeld zijn. Na afloop van het programma dient u slechts de verkoolde resten te verwijderen en de oven is weer gereinigd. Ideaal voor groot onderhoud.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg oven SFP9395X1
Multifunctionele oven v.v. pyrolyse 90 cm
Roestvrijstaal
Energieklasse A+


- 17 functies
- 10 receptenprogramma's
- Pyrolyse functies
- SmartCooking (50 automatische programma’s)
- Turbohitte
- Sabbath functie
- TFT EasyGuide display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Warmhoudoptie
- Eco light optie
- ECO-Logic optie
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Uitneembare bovenplaat
- Mantelkoeling
- Sterke grill: 2,90 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, viervoudig glas
- Soft Close systeem
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 4 halogeen lampen
- Netto inhoud: 115 liter
- Aansluitwaarde 4,00 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 1 bakplaat (40 mm)
- 1 ovenrooster

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
77,00
EAN
8017709239381
Productcode fabrikant
SFP9395X1
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Classici
Soort
oven
Kenmerken
90 cm breed model, Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw SFP9395X1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag