Smeg

Smeg SFP6925PPZ oven

Korte beschrijving

De Smeg SFP6925PPZ is een klassiek / landelijk vormgegeven oven uitgevoerd in de kleur creme. Deze oven behoort tot de Victoria serie van Smeg en is perfect te combineren met andere apparaten uit deze serie.
Lees verder

Inbouw oven creme

Kleur
Creme
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Smeg SFP6925PPZ is een klassiek / landelijk vormgegeven oven uitgevoerd in de kleur creme. Deze oven behoort tot de Victoria serie van Smeg en is perfect te combineren met andere apparaten uit deze serie.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SFP6925PPZ is een klassiek / landelijk vormgegeven oven uitgevoerd in de kleur creme. Deze oven behoort tot de Victoria serie van Smeg en is perfect te combineren met andere apparaten uit deze serie.

De oven is multifunctioneel en beschikt over 15 functies, waaronder een pyrolyse functie. Daarnaast heeft deze oven 20 automatische programma's voor het eenvoudig en nauwkeurig bereiden van gerechten.

Onderin de oven bevindt zich een pizzasteen. Hiermee kan op perfecte wijze uw pizza bereid worden. Daarvoor wordt zelfs een pizzaschep standaard mee geleverd.

Praktisch verder is het zuinige energieklasse A label en de ruime inhoud van 65 liter. Daarbij kan op 5 verschillende niveaus bakplaten of roosters worden ingeschoven. Voor het eenvoudig reinigen beschikt deze Smeg SFP6925PPZ over een pyrolyse functie: op een temperatuur van 450 - 500 graden brand de oven zichzelf gedurende ruim een uur schoon. Tijdens dit programma zal de ovendeur kindveilig gesloten zijn. Na het programma dient slechts de verkoolde resten van de bodemplaat van de oven verwijderd te worden.


Productinfo van fabrikant

Smeg SFP6925PPZ oven

- 15 functies
- Pyrolyse functies
- 20 automatische programma’s
- Turbohitte
- Pizzafunctie
- Sabbath functie
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Warmhoudoptie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Geforceerde mantelkoeling
- Uitneembare bovenplaat
- Sterke grill: 2,70 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, viervoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 2 halogeen lampen
- Automatische uitschakeling verwarmingselement/
- ventilator bij openen deur
- Netto inhoud: 65 liter

Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,87 kWh
Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,05 kWh
Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 1 bakplaat (20 mm)
- 2 ovenroosters
- 1 pizzasteen + afdekplaat
- 1 pizzaschep

Specificaties

Kleur
Creme
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
65,00
EAN
8017709204334
Productcode fabrikant
SFP6925PPZ
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Retro jaren 50 design, Met Pizza functie, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
558 x 597 x 548 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
554-564 x 583-585 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw creme SFP6925PPZ ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc