Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg SFP4120

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SFP4120 is een inbouw oven behorend tot de Linea serie en uitgevoerd in roestvrijstaal / glas. Deze oven heeft een nismaat van 45 cm. en beschikt over een zuinig energieklasse A label.

De oven is voorzien van 14 functies waaronder de zelfreinigende pyrolyse functie. Op een temperatuur van 450 tot 500 graden zal de oven gedurende ruim een uur zichzelf 'schoonbranden'. Gedurende dit programma wordt op kindvriendelijke wijze de ovendeur gesloten. Na afloop van het programma volstaat het weghalen van de verkoolde resten en de oven is weer klaar voor gebruik.

Praktisch verder bij de Smeg SFP4120 is de eenvoudige bediening met twee verlichte draaiknoppen, ondersteunt door een LCD display. Daarnaast beschikt deze oven over een snel voorverwarm en een warmhoud functie.

De binnenzijde is verder uitgevoerd met een inhoud van 40 liter en beschikt over Ever Clean Emaille. Op drie kookniveaus zijn bakplaten / rooster in te schuiven.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg SFP4120 oven

- 14 functies
- Pyrolyse functies
- 20 automatische programma's
- Turbohitte
- Sabbath functie
- Te verlichten bedieningsknoppen
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Warmhoudoptie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 50 - 250°C
- Geforceerde mantelkoeling
- Sterke grill: 2,00 kW
- 3 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, viervoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Automatische uitschakeling verwarmingselement/ ventilator bij openen deur
- Netto inhoud: 40 liter

Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,65 kWh
Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 0,85 kWh
Aansluitwaarde: 3,10 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 1 ovenrooster

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709189426
Productcode fabrikant
SFP4120
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
445-447 x 554-564 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven compact inbouw SFP4120 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag