Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg SF9315XR

inbouw oven rvs

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SF9315XR is een 90 cm. brede inbouw oven uitgevoerd met een energieklasse A label en voorzien van een verlaagde nismaat van 48 cm. Deze oven heeft een inhoud van 77 liter en heeft de bediening aan de rechter zijde.

Praktisch bij deze over is de Vapor Clean reiniging (met stoom wordt vet en vuil losgeweekt zodat het reinigen van de binnenzijde gemakkelijker gaat) en de 4 niveaus waarop (tegelijkertijd) gerechten bereid kunnen worden.

De Smeg SF9315XR is verder uitgevoerd met 10 functies waaronder hetelucht, onder- en bovenwarmte, grill, ontdooi functie en diverse combinaties van deze functies. De temperatuur kan daarbij ingesteld worden van 30 tot 260 graden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg oven SF9315XR
Multifunctionele oven 90 cm
Verlaagd model: 48 cm
Roestvrijstaal
Energieklasse A


- 10 functies
- Vapor Clean functie
- Timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar van 30 - 260°C
- Mantelkoeling
- Sterke grill: 2,70 kW
- 4 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- 2 halogeen lampen
- Netto inhoud: 77 liter

- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,90 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,25 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, deels uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 2 ovenroosters

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Afwijkend nishoogte 47-48 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
77,00
EAN
8017709191467
Productcode fabrikant
SF9315XR
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
90 cm breed model, Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw SF9315XR ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag