Smeg

Smeg SF6922XPZE oven

Korte beschrijving

De Smeg SF6922XPZE is een multifunctionele oven voorzien van pizza functie. Deze oven past in een standaard nismaat van 60 cm. en is uitgevoerd met een energieklasse A+ label.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Smeg SF6922XPZE is een multifunctionele oven voorzien van pizza functie. Deze oven past in een standaard nismaat van 60 cm. en is uitgevoerd met een energieklasse A+ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SF6922XPZE is een multifunctionele oven voorzien van pizza functie. Deze oven past in een standaard nismaat van 60 cm. en is uitgevoerd met een energieklasse A+ label.

De oven beschikt over 14 functies waaronder een praktische Pizza functie. Deze functie gaat tesamen met de pizzasteen welke op de bodem van de oven ligt. Met behulp van de onderwarmte zorgt deze steen voor een goede garing van de bodem van uw pizza. Daarnaast wordt een pizzaschep meegeleverd voor het eenvoudig in- en uitschuiven van de pizza.

Praktisch verder bij de Smeg SF6922XPZE is de eenvoudige bediening met twee draaiknoppen, ondersteunt met een duidelijk LCD display. Daarmee is het ook mogelijk een programma van begin en eindtijd te voorzien.

De oven beschikt verder over een snel voorverwarm functie en een warm houd optie. Ideale programma's in dagelijks gebruik van de oven. De temperatuur is instelbaar van 30 tot 280 graden.


Productinfo van fabrikant

Smeg oven SF6922XPZE
Mutlifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm
Roestvrijstaal
Energieklasse A+- 13 functies
- Vapor Clean functie
- 20 automatische programma’s
- Turbohitte
- Pizzafunctie
- Sabbath functie
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic optie
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Mantelkoeling
- Sterke grill: 2,70 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Soft Close systeem
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 65 liter

- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,66 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,05 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 1 ovenrooster
- 1 pizzasteen met afdekplaat
- 1 pizzaschep

Vergelijkbare uitvoeringen:

SF6922PPZE | Crème
SF6922NPZE | Zwart

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
65,00
EAN
8017709221843
Productcode fabrikant
SF6922XPZE
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Retro jaren 50 design, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583-585 x 554-564 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw rvs SF6922XPZE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc