Smeg

Smeg SF6903N oven

Korte beschrijving

De Smeg SF6903N is een zwarte inbouw oven uitgevoerd in de landelijke Victoria stijl. Deze multifunctionele oven heeft 6 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies.
Lees verder

Inbouw oven zwart

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
De Smeg SF6903N is een zwarte inbouw oven uitgevoerd in de landelijke Victoria stijl. Deze multifunctionele oven heeft 6 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SF6903N is een zwarte inbouw oven uitgevoerd in de landelijke Victoria stijl. Deze multifunctionele oven heeft 6 functies waaronder hetelucht, grill, onder- en bovenwarmte en diverse combinatie functies.

De oven is verder uitgevoerd met een inhoud van 70 liter waarbij de binnenwanden van Ever Clean Emaille zijn voorzien (gemakkelijker schoon te maken). Op 5 niveaus kunnen bakplaten / roosters in de oven geschoven worden waarbij - met behulp van de hetelucht functie - het mogelijk is om op meerdere niveaus tegelijk te bakken.

De oven heeft verder een halogeen binnen verlichting en een instelbare temperatuur van 50 tot 250 graden. Praktisch is de eenvoudige bediening met drie knoppen: een knop voor de ovenfunctie, een knop voor de tijdsduur en een knop voor de temperatuur.


Productinfo van fabrikant

Smeg oven SF6903N
Multifunctionele oven 60 cm
Zwart
Energieklasse A- 6 functies
- Timer en automatische uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar van 50 - 250°C
- Mantelkoeling
- Sterke grill: 2,70 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 70 liter

- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,76 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 0,79 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- 1 bakplaat (40 mm)
- 1 ovenrooster

Vergelijkbare uitvoeringen:

SF6903P | Crème
SF6903X | Roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
70,00
EAN
8017709200367
Productcode fabrikant
SF6903N
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Retro jaren 50 design
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583-585 x 554-564 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw zwart SF6903N ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc