Smeg SF4400MCX combi-magnetron inbouw rvs

Belangrijke kenmerken

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SF4400MCX is een scherp geprijsde inbouw combi-magnetron uitgevoerd in het vingervlekvrije roestvrijstaal. Deze strak vormgegeven combi heeft een inhoud van 32 liter en is uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm.

De SF4400MCX heeft 6 functies waaronder magnetron, grill en hetelucht verwarming. Binnenin de combi bevindt zich een draaiplateau met een doorsnede van 32 cm. Daarnaast is het mogelijk om op 3 insteekniveaus gerechten te bereiden. Daarvoor wordt een inzetrooster en een glazen ovenplaat meegeleverd.

De bediening van de SF4400MCX is eenvoudig. Door middel van twee draaiknoppen kiest u de gewenste functie en vervolgens de bijpassende temperatuur, tijd of magnetron vermogen. De temperatuur is instelbaar van 50 tot 200 graden.

Info van fabrikant

Smeg combi-magnetron SF4400MCX
Combi-magnetron 60 cm
Roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 6 functies
- LED display timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Temperatuur instelbaar 50-200°C
- Snel voorverwarmen
- 3 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Draaiplateau: Ø 32 cm
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Netto inhoud: 32 liter

Inclusief:
- 1 inzetrooster
- 1 glazen ovenplaat
- Aansluitwaarde: 3,4 kW

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
32,00
EAN
8017709261191
Merk
Smeg
Soort
combi-magnetron
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de combi-magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de combi-magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 562 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 558-588 x min 550 mm.

Garantie

Op een SMEG combi-magnetron inbouw SF4400MCX ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag