Smeg SF425X oven

inbouw rvs

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Smeg oven hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg SF425X is een conventionele oven uitgevoerd met een strak roestvrijstaal front. Deze betaalbare inbouw oven heeft 4 functies waaronder onder- en bovenwarmte en grill. De oven is verder voorzien van een clean emaille binnenzijde en een uitneembare ovendeur van drievoudig glas.

  De oven is instelbaar van 50 tot 250 graden en heeft een eenvoudige bediening door middel van twee draaiknoppen. Met de ene knop kiest u de gewenste oven functie, terwijl u met de andere draaiknop de gewenste temperatuur in kunt stellen.

  Daarnaast is het mogelijk om in de Smeg SF425X op vier kookniveaus te bereiden. Standaard wordt een diepe bakplaat en een ovenrooster meegeleverd.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Smeg SF425X inbouw oven
  Conventionele oven
  60 cm Roestvrijstaal
  Energieklasse A

   

  - 4 functies
  - Timer 
  - Temperatuur instelbaar van 50 - 250°C
  - Geforceerde mantelkoeling
  - Sterke grill: 2,70 kW
  - 4 kookniveaus
  - Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
  - Ever Clean emaille
  - Netto inhoud: 64 liter

  Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,15 kWh
  Aansluitwaarde: 2,80 kW


  Inclusief:
  1 diepe bakplaat (40 mm)
  1 ovenrooster

  Specificaties

  Kleur
  Rvs
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Nishoogte
  Standaard nishoogte 60 cm
  Inhoud binnenruimte (liters)
  64,00
  EAN
  8017709174972
  Productcode fabrikant
  SF425X
  Merk
  Smeg
  Soort
  oven
  Kenmerken
  Inschuifbare roosters
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
  Buitenmaten ( h x b x d )
  588 x 597 x 548 mm.
  Inbouwmaten ( h x b x d )
  583-585 x 554-564 x 560 mm.

  Garantie

  Op een SMEG oven inbouw SF425X ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag