Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg SF4120MN

inbouw magnetron met grill zwart

Specificaties

Kleur
Zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SF4120MN is een inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in de compacte nishoogte van 45 cm. Deze magnetron heeft een inhoud van 40 liter en beschikt over 3 niveaus. Praktisch is de heldere halogeen binnenverlichting en de Quick Start optie.

Daarnaast is dit apparaat voorzien van een crisp functie waarmee u de snel en knapperig bijvoorbeeld een saucijzen broodje kunt opwarmen.

Praktisch veder is de overzichtelijk bediening met behulp van het LCD display en de mogelijkheid om een programma van een start- en een eindtijd te voorzien.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg magnetron met grill SF4120MN
Compacte magnetron met grill 60 cm
Zwart glas/ roestvrijstaal
Nismaat 45 cm


- 7 functies
- 'Baker' (crisp) functie)
- Te verlichten bedieningsknoppen
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Quick Start optie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- 3 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 40 liter
- Aansluitwaarde: 3,30 kW

Inclusief:
- 1 ovenrooster
- 1 ‘Baker’ (crisp) schaal

Vergelijkbare uitvoeringen:

SF4120M | Glas/ roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709195731
Productcode fabrikant
SF4120MN
Merk
Smeg
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Crisp met crispschaal
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
445-447 x 554-564 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill zwart SF4120MN ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag