Smeg

Smeg SF4120M magnetron met grill

Korte beschrijving

De Smeg SF4120M is een compacte magnetron met grill functie uitgevoerd in het glas / roestvrijstaal. Dit inbouw model behoort tot de Linea serie en is uitgevoerd met een inhoud van 40 liter.
Lees verder

Inbouw magnetron met grill rvs

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties
De Smeg SF4120M is een compacte magnetron met grill functie uitgevoerd in het glas / roestvrijstaal. Dit inbouw model behoort tot de Linea serie en is uitgevoerd met een inhoud van 40 liter.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg SF4120M is een compacte magnetron met grill functie uitgevoerd in het glas / roestvrijstaal. Dit inbouw model behoort tot de Linea serie en is uitgevoerd met een inhoud van 40 liter.

Het apparaat heeft 7 functies en 4 automatische programma's. Naast de magnetron en de grill functie is ook de crisp functie een prettige toevoeging. Met deze functie kunt u gebruik maken van de de snelheid van de magnetron, maar wel bijv. uw saucijzen broodje knapperig houden.

De Smeg SF4120M is verder uitgevoerd met een LCD display en twee knops bediening. Daarmee kan het programma indien gewenst voorzien worden van een start en eindtijd. Praktisch verder is de Quick Start optie en de halogeen binnenverlichting.


Productinfo van fabrikant

Smeg magnetron met grill SF4120M
Compacte magnetron met grill 60 cm
Glas/ roestvrijstaal
Nismaat 45 cm- 7 functies
- 'Baker' (crisp) functie)
- Te verlichten bedieningsknoppen
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Quick Start optie
- Eco Light optie
- ECO-Logic optie
- 3 kookniveaus
- Mantelkoeling
- Grillvermogen: 1500 W
- Magnetronvermogen: 1000 W
- Ovendeur v.v. drievoudig glas
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 40 liter
- Aansluitwaarde: 3,30 kW

Inclusief:
- 1 ovenrooster
- 1 ‘Baker’ (crisp) schaal

Vergelijkbare uitvoeringen:

SF4120MN | Zwart glas/ roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709191436
Productcode fabrikant
SF4120M
Merk
Smeg
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Crisp met crispschaal
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
445-447 x 554-564 x 560 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill rvs SF4120M ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc