Smeg SF4101MS1 magnetron met grill

inbouw zilver

Specificaties

Kleur
Zilver
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
Bekijk specificaties

Smeg Linea lijn

De Linea serie wordt gekenmerkt door een harmonieus, minimalistisch en ergonomisch ontwerp. Alle producten in de Linea-collectie zijn gemaakt uit een combinatie van glas en roestvrijstaal. Dit zorgt voor een reflecterend en opvallend effect. Alle Linea apparaten zijn perfect met elkaar te combineren om zo de ideale invulling op basis van persoonlijke behoefte samen te stellen.
Bekijk Linea assortiment

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SF4101MS1 is en compacte inbouw magnetron met grill functie uitgevoerd in een nishoogte van 45 cm. Deze magnetron is uitgevoerd in een strak design met zilverkleurig glas en behoort tot de Linea serie van Smeg.

Praktisch is de eenvoudige bediening met 2 draaiknoppen ondersteund met een LCD display. Daarmee kunt u de magnetron stand of de grill inschakelen. De SF4101MS1 heeft een netto inhoud van 40 liter en beschikt over 3 niveaus waarop het rooster geplaatst kan worden.

Info van fabrikant

Smeg SF4101MS1 magnetron met grill


- LCD Display
- 4 functies
- Overige functies: Ontdooien op tijd
- Overige opties: Eco Light, Quick Start
- Mantelkoeling
- 3 kookniveaus
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Magnetron vermogen: 1000 W
- Ever Clean Emaille
- Halogeenlamp
- Kinderbeveiliging
- Netto inhoud: 40 liter
- Nominale aansluitwaarde: 3300 W

INCLUSIEF:
- 1 rooster met stop

Specificaties

Kleur
Zilver
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
40,00
EAN
8017709282219
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Linea
Soort
magnetron met grill
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill inbouw SF4101MS1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag