Smeg SE2772TD2 keramisch kookplaat

inbouw, met 4 zones

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SE2772TD2 is een vlak opbouw kookplaat uitgevoerd met vier keramische kookzones. Deze inbouw kookplaat heeft tiptoets bediening waarmee de verschillende zones in 9 standen instelbaar zijn. Praktisch hierbij is de mogelijkheid van Booster optie voor extra vermogen.

De zones zijn verder voorzien van een Quick Start functie en kunnen - met behulp van de warmhoud functie - ook perfect gerechten warm houden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg kookplaat SE2772TD2
Keramische kookplaat 77 cm
Touch Control bedieningRechte rand


4 high-light kookzones met boosterfunctie:
- Linksvoor: Ø 140-210 mm, 1,10-2,40 kW
- Linksachter: Ø 140 mm, 1,20 kW
- Rechtsvoor: Ø 180 mm, 1,80 kW
- Rechtsachter: Ø 170-265 mm, 1,40-2,20 kW

- 9 vermogenniveaus
- Quick Start optie
- Timer met einde kooktijd
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Kinderbeveiliging
- Restwarmte indicatie
- Systeem tegen oververhitting/ overkoken

- Aansluitwaarde: 7,60 kW

Inclusief:
- Onderhoudsspatel

Specificaties

Type
Keramisch
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
77,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
8017709139728
Productcode fabrikant
SE2772TD2
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Tiptoets bediening
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze keramische kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,60
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
40 x 770 x 515 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 50 x 745 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat keramisch SE2772TD2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag