Smeg

Smeg S7192CS2P1 inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Smeg S7192CS2P1 is een ruime 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 173 liter. Deze koelkast heeft een sleepdeur geleider systeem en is voorzien van een zuinig energieklasse A++ label.
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 122,5 cm, sleepdeur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1224 x 549 x 556 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg S7192CS2P1 is een ruime 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 173 liter. Deze koelkast heeft een sleepdeur geleider systeem en is voorzien van een zuinig energieklasse A++ label.

Beschrijving

De Smeg S7192CS2P1 is een ruime 122 cm. hoge inbouw koelkast uitgevoerd met een netto inhoud van 173 liter. Deze koelkast heeft een sleepdeur geleider systeem en is voorzien van een zuinig energieklasse A++ label.

De deur is standaard rechtsdraaiend, maar kan desgewenst in draairichting omgezet worden naar linksdraaiend. Met het sleepdeur geleider systeem wordt de keukenkastdeur via een geleiderset aan de deur van de koelkast bevestigd. Op het moment dat u de keukendeur opent wordt de koelkast via de geleider meegesleept.

Binnenzijde van de S7192CS2P1
Het interieur is praktisch uitgevoerd met heldere LED verlichting, diverse glazen draagplateaus en twee ruime groentelades onderin. In de binnendeur zijn vier vakken van transparant kunststof geplaatst. Bovenin het koelgedeelte bevindt zich het vriesgedeelte met een inhoud van 14 liter.


Productinfo van fabrikant

Smeg S7192CS2P1 koelkast

- Nishoogte 122 cm
- Netto inhoud koelgedeelte: 173 l
- Netto inhoud vriezer: 14 l

Installatie
- Bevestiging met geleiders
- Omkeerbare deur

Koelgedeelte
- LED verlichting
- Geïntegreerd vriesvak
- 3 verstelbare glazen leggers
- Binnendeurcompartimenten met metalen steunen
- 1 binnendeurcompartiment met transparant deksel
- Binnendeur moduleerbaar met 4 vakjes

Vriesgedeelte
- Invriescapaciteit: 2kg/24u
- Conserveringsduur zonder stroom: 12 h

Technische eigenschappen
- 1 compressor
- Klimaatklasse: SN, N, ST, T
- Nominale aansluitwaarde: 130 W
- Geluidsniveau: 35 dB(A)
- Jaarlijks energieverbruik: 174 KW

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1224 x 549 x 556 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1225 x min 550 x 560 mm.
EAN
8017709252137
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
173,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
14,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 122,5 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Geluidsniveau (db)
35,00
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast inbouw S7192CS2P1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag