Smeg

Smeg S7192CS2P inbouw koelkast

Korte beschrijving

De Smeg S7192CS2P is een inbouw koelkast met een zuinig energieklasse A++. Hij heeft een bruto inhoud van 192 liter verdeeld over een vriesvak (15 liter) en een koeldeel (174 liter).
Lees verder

Inbouw koelkast nis ± 122,5 cm, sleepdeur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1300 x 590 x 600 mm.
Bekijk specificaties
De Smeg S7192CS2P is een inbouw koelkast met een zuinig energieklasse A++. Hij heeft een bruto inhoud van 192 liter verdeeld over een vriesvak (15 liter) en een koeldeel (174 liter).
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

De Smeg S7192CS2P is een inbouw koelkast met een zuinig energieklasse A++. Hij heeft een bruto inhoud van 192 liter verdeeld over een vriesvak (15 liter) en een koeldeel (174 liter).

Verder heeft de S7192CS2P 2 groente-/fruitslades, 4 glazen leggers (waarvan 3 verstelbaar) en 4 compartimenten in de deur. Door de LED verlichting in de koelkast heeft u een goed overzicht vanbinnen.

Met de automatische ontdooiing stopt de koelkast af en toe even met koelen. Dit zorgt ervoor dat het vocht op de achterwand naar beneden kan stromen om zo ijsvorming aan de achterkant van het apparaat te voorkomen.


Productinfo van fabrikant

Smeg koelkast S7192CS2P
Integreerbare koelkast met vriesvak
Energieklasse A++
Nismaat 122 cm
"Railgeleiding"- Totale bruto inhoud: 192 liter
- Regelbare thermostaat

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 174 liter
- 4 glazen leggers, waarvan 3 verstelbaar
- 2 groente-/fruitlades
- LED binnenverlichting
- Binnendeur v.v. 4 compartimenten

Vriezer:
- Netto inhoud: 15 liter

- Jaarlijks energieverbruik: 175 kWh
- Conserveringsduur bij stroomuitval: 12 uur
- Vriesvermogen: 2 kg/ uur
- Geluidsniveau: 35 dB(A)
- Aansluitwaarde: 130 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1300 x 590 x 600 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
1219 x min. 545 x min. 550 mm.
EAN
8017709206024
Productcode fabrikant
S7192CS2P
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
174,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
15,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 122,5 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast inbouw S7192CS2P ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraagBetaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc