Smeg S3F0922P inbouw vrieskast

Korte beschrijving

De Smeg S3F0922P is een zuinige inbouw vriezer met energieklasse A++. De vriezer heeft een bruto inhoud van 99 liter verdeeld over vier lades.
Lees verder

Inbouw vriezer / vrieskast

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
960 x 590 x 600 mm.
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg S3F0922P is een zuinige inbouw vriezer met energieklasse A++. De vriezer heeft een bruto inhoud van 99 liter verdeeld over vier lades.

Beschrijving

De Smeg S3F0922P is een zuinige inbouw vriezer met energieklasse A++. De vriezer heeft een bruto inhoud van 99 liter verdeeld over vier lades.

De S3F0922P beschikt over een regelbare thermostaat. Hiermee kunt u de ideale temperatuur instellen voor uw producten. Als de temperatuur niet meer klopt, bijvoorbeeld als u per ongeluk de deur open heeft laten staan, geeft de vriezer een akoestisch alarm af. Zo kunt u bederf en onnodig stroomverbruik voorkomen.


Productinfo van fabrikant

Smeg vrieskast S3F0922P
Integreerbare vriezer
Energieklasse A++
"Railgeleiding"


- Totale bruto inhoud: 99 liter
- Akoestisch temperatuuralarm
- Regelbare thermostaat

Vriezer:
- Netto inhoud: 98 liter
- LED binnenverlichting
- Snel-vriesfunctie
- 4 lades
- Jaarlijks energieverbruik: 157 kWh
- Conserveringsduur bij stroomuitval: 20 uur
- Vriesvermogen: 10 kg/ 24 uur
- Geluidsniveau: 35 dB(A)
- Aansluitwaarde: 100 W

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
960 x 590 x 600 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
874-880 x 560 x min.550 mm.
EAN
8017709221584
Productcode fabrikant
S3F0922P
Merk
Smeg
Soort
vrieskast
Deur montage inbouw
Sleepdeur
Soort koelkast
Inbouw
Inhoud vriesgedeelte (liters)
98,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 88 cm
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Zorg vóór bestelling dat de maatvoering & bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur) klopt. Pak de vriezer uit en plaats deze volgens de voorschriften. Monteer vervolgens uw eigen keukendeur hier weer op. Wacht 4 uur alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG vrieskast inbouw S3F0922P ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag