Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg PX140NL

inbouw 4-pits gas kookplaat

Specificaties

Soort
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,2 kW
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

100 cm. brede inbouw kookplaat uitermate geschikt voor plaatsing in een kookeiland. De Smeg PX140NL heeft 4 branders naast elkaar waarbij de linker zijde een superbrander / wokbrander van 4,2 kW gesitueerd is.

De kookplaat is voorzien van hoogwaardig roestvrijstaal en is door de aanwezigheid van de sprciale Linea knoppen perfect te combineren met overige SMEG apparaten uit de Linea Luce lijn.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg kookplaat PX140NL
Vlak opbouw gaskookplaat 100 cm
Roestvrijstaal


4 branders:
- 1 superbrander 4,20 kW
- 1 sterke brander 3,10 kW
- 1 normale brander 1,70 kW
- 1 kleine brander 1,05 kW

- Verlichte bedieningsknoppen
- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- Thermobeveiliging
- Pannendragers van gietijzer en aluminium met rode siliconen accenten
- Gasaansluiting: onderzijde rechtsachter


Bijpassende accessoires:

KITPVPX | Grijze siliconen pannendragervoetjes (vervanging rode siliconen accenten)

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,2 kW
Breedte kookplaat (cm)
100,00
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8017709114770
Productcode fabrikant
PX140NL
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Facet geslepen rand
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
53 x 1000 x 395 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 53 x 842-847 x 364-367 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inbouw PX140NL ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag