Smeg PNL64ES gas kookplaat

inbouw, met 4 branders

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Inbouw kookplaat van SMEG afkomstig uit de Renzo Piano serie en uitgevoerd in roestvrijstaal. De Smeg PNL64ES heeft een fraai design en is voorzien van vier kookzones waaronder een sterkbrander van 3,0 kW, een sterke brander van 2,3 kW, een normale brander van 1,65 kW en een kleine brander van 1,0 kW.

Het Renzo Piano design bestaat uit de glooiende vormen op de kookplaat, de roestvrijstalen pannendragers en bijpassende knoppen en het glanzende design van het rvs. Desgewenst is deze kookplaat te combineren met bijpassende oven.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg kookplaat PNL64ES
Gaskookplaat 60 cmPiano Design
Glanzend roestvrijstaal


4 branders:
- 1 extra sterke brander 3,00 kW
- 1 sterke brander 2,30 kW
- 1 normale brander 1,65 kW
- 1 kleine brander 1,00 kW

- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- Thermobeveiliging
- Branderdeksels en pannendragers van roestvrijstaal
- v.v. Evershine coating
- Gasaansluiting: onderzijde rechtsachter

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,60
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8017709187873
Productcode fabrikant
PNL64ES
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
38 x 596 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
38 x 555-560 x 478-482 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inbouw PNL64ES ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag