Smeg

Smeg PNL106ES gas kookplaat

Korte beschrijving

100 cm. brede inbouw kookplaat uit de Renzo Piano Design serie. De Smeg PNL106ES is uitgevoerd met 6 branders waaronder 2 sterke branders met een dubbele vlamkroon van van 3,6 kW.
Lees verder

Inbouw 6-pits gas kookplaat

Soort
Gas
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Bekijk specificaties
100 cm. brede inbouw kookplaat uit de Renzo Piano Design serie. De Smeg PNL106ES is uitgevoerd met 6 branders waaronder 2 sterke branders met een dubbele vlamkroon van van 3,6 kW.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

100 cm. brede inbouw kookplaat uit de Renzo Piano Design serie. De Smeg PNL106ES is uitgevoerd met 6 branders waaronder 2 sterke branders met een dubbele vlamkroon van van 3,6 kW.

De kookplaat beschikt verder over automatische vonkontsteking en thermokoppel vlambeveiliging. Zowel de branderdeksels als de pannendragers zijn uitgevoerd in het roestvrijstaal.


Productinfo van fabrikant

Smeg kookplaat PNL106ES
Gaskookplaat 100 cm
Piano Design
Glanzend roestvrijstaal


6 branders:
- 2 extra sterke branders 3,60 kW
- 1 sterke brander 2,30 kW
- 1 normale brander 1,65 kW
- 2 kleine branders 1,00 kW

- Elektronische vonkontsteking in de knoppen
- Thermobeveiliging
- Branderdeksels en pannendragers van roestvrijstaal
- v.v. Evershine coating
- Gasaansluiting: onderzijde rechtsachter

- Inbouwmaten van kookplaat 90 cm

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,6 kW
Breedte kookplaat (cm)
100,50
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8017709186043
Productcode fabrikant
PNL106ES
Merk
Smeg
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Standaard is deze kookplaat geschikt - en heeft hiervoor het Nederlandse CE-keurmerk - voor gebruik op aardgas.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
38 x 1005 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
38 x 839-844 x 480-484 mm.

Garantie

Op een SMEG kookplaat inbouw PNL106ES ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc