Smeg PDXS30F inbouw friteuse friteuse

inbouw, met 1 zones

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg friteuse hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Inbouw friteuse / frituurpan geschikt voor plaatsing in een aanrechtblad en uitgevoerd in een breedtemaat van 30 cm. De Smeg PDXS30F is vlak opbouw en kan desgewenst met andere domino producten van SMEG gecombineerd worden.

De PDXS30F beschikt over een inhoud van 4 liter en is instelbaar van 160 tot 180 graden. Wordt geleverd met roestvrijstalen afdekplaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg PDXS30F domino friteuse 30cm
Vlak opbouw
Roestvrijstaal- Capaciteit 4 liter
- Temperatuur 160-180 graden
- controle lampje

Specificaties

Type
Inbouw friteuse
Aantal branders / zones
1-pits
Breedte kookplaat (cm)
31,08
Uitvoering
Roestvrijstaal
EAN
8017709090302
Merk
Smeg
Soort
friteuse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Plaats de kookplaat in de nis, monteer deze volgens de montage handleiding en sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact.
Buitenmaten ( h x b x d )
125 x 310,8 x 578,8
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 125 x 296 x 564 mm.

Garantie

Op een SMEG friteuse inbouw PDXS30F ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag