Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg MP6322X

inbouw magnetron met grill rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg MP6322X is een inbouw magnetron van 38 cm. hoog uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze strakke magnetron heeft een grill functie en beschikt over een inhoud van 22 liter.

De bediening van de magnetron bevindt zich onder de draaideur, waardoor deze ook perfect in een hoge kast te plaatsen is. De magnetron heeft 6 functie is voorzien van een dubbel digitaal LED display. Daarmee kan ook de timer ingesteld worden welke voor automatische in- en uitschakeling kan zorgen.

Het apparaat beschikt verder over kinderbeveiliging en heeft een volledig roestvrijstaal interieur.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg magnetron met grill MP6322X
Magnetron met grill 60 cmRoestvrijstaal
Nismaat 38 cm
Geschikt voor inbouw in bovenkast


- 6 functies
- Pizzafunctie
- Dubbel digitaal LED display
- Elektronische programmeerklok met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- Quick Start optie
- Mantelkoeling
- Grill vermogen: 1200 W
- Magnetronvermogen: 850 W
- Rvs interieur
- Binnenverlichting (20 W)
- Ovendeur v.v. dubbel glas
- Kinderbeveiliging
- Netto inhoud: 22 liter
- Aansluitwaarde: 2,50 kW

Specificaties

Kleur
Rvs
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
EAN
8017709206314
Productcode fabrikant
MP6322X
Merk
Smeg
Soort
magnetron met grill
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de magnetron met grill uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
380-382 x 560-568 x min. 320 mm.

Garantie

Op een SMEG magnetron met grill inbouw MP6322X ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag