Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg MFF01PKEU melkopschuimer retro jaren 50 in de kleur roze

Belangrijke kenmerken

Kleur
Roze
Buitenmaten ( h x b x d )
251 x 142 x 184 mm.
EAN
8017709284206
Bekijk specificaties

Interesse? Vraag prijs aan!

Door ons brede aanbod van Smeg kunnen wij u een betere aanbieding doen!

Klik op de rode button en vul uw naam en telefoonnummer in. Binnen 24 uur ontvangt u onze beste prijs.

   

Beschrijving MFF01PKEU

Lees verder

De Smeg MFF01PKEU is een roze melkopschuimer uit de klassieke jaren 50 serie van Smeg. Deze melkopschuimer is uitgevoerd in de kleur licht roze, perfect passend bij de andere apparaten uit de retro serie van Smeg.

Met deze melkopschuimer maakt u de heerlijkste melk klaar voor uw kop koffie. De MFF01PKEU heeft meerdere functies voor verschillende resultaten.

Zo kunt u kiezen uit verschillende standen voor het opschuimen van warme of koude melk en kunt u kiezen uit fijn schuim en dik schuim. Met de motor van 500 Watt is alles mogelijk.

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg melkopschuimer MFF01PKEU
Melkopschuimer
Roze


- Inductie verwarmingssysteem
- Capaciteit kan: opwarmen 600 ml (2,5 kop), opschuimen 250 ml (1 kop)
- Functies: warme chocolademelk, warme melk, warm en koud schuim 'light', warm en koud schuim 'stevig', plus handmatig warme of koude functie instellen
- Materiaal kan: roestvrijstaal
- Materiaal body: roestvrijstaal
- Materiaal deksel: tritan™
- Materiaal maatbeker: tritan™
- Materiaal handgreep: kunststof
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: BxHxD: 184x251x142 mm
- Gewicht: 1,8 kg
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50 Hz
- Vermogen: 500 W

Specificaties

Kleur
Roze
Buitenmaten ( h x b x d )
251 x 142 x 184 mm.
EAN
8017709284206
Merk
Smeg
Soort
melkopschuimer
Maximaal vermogen (Watt)
500,00
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG melkopschuimer roze MFF01PKEU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder