Smeg MDQ5IS2 keukenkraan

rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg keukenkraan hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Zeer strak vormgegeven keuken meng kraan uitgevoerd in geborsteld roestvrijstaal. De Smeg MDQ5IS2 beschikt over een afneembare sproeikop welke voorzien is van sproeikop (160 graden draaibaar)

De afneembare vaatdouche is voorzien van 1 jet.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg MDQ5IS2 keukenkraan
Mengkraan voor spoelunits
Roestvrijstaal- Eengreepsmengkraan
- Sproeikop 160° draaibaar
- Afneembare sproeikop voorzien van 1 jet
- Anti-drupsysteem

Specificaties

Kleur
Rvs
EAN
8017709166106
Productcode fabrikant
MDQ5-IS2
Merk
Smeg
Soort
keukenkraan
Extra kenmerken
Met uittrekbare vaatdouche

Garantie

Op een SMEG mengkraan rvs MDQ5IS2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag