Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg LX861S2 spoelbak

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg LX861S2 is een rvs spoelbak uitgevoerd met wegzetvlak links en spoelbak rechts. Deze spoelbak is 86 cm. breed en is voorzien van een bak met van 37 bij 37 cm. (diepte 16 cm.)

De spoelbak is opgebouwd uit hoogwaardig 18/10 roestvrijstaal en beschikt over een overloop, garnituur en bevestigingsbeugels.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg LX861S2 spoelbak
Onderbouw spoelunit 37 cm
Spoelbak rechts
Roestvrijstaal- 1 bak 37 x 37 cm
- Diepte 16 cm
- Korfplug 3,5"
- Geschikt voor 45 cm spoelkast

Inclusief:
- Overloop
- Garnituur (incl. vaatwasser aansluiting)
- Bevestigingsbeugels
- NB. Mengkraan niet bijgeleverd

Specificaties

Kleur
Rvs
Inbouwmaten ( h x b x d )
.. x 480 x 840 mm.
EAN
8017709132286
Productcode fabrikant
LX861S-2
Merk
Smeg
Soort
spoelbak
Extra kenmerken
Spoelbak vlak opbouw

Garantie

Op een SMEG spoelbak inbouw LX861S2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag