Smeg L23LIN gashaard

rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg gashaard hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

In het roestvrijstaal uitgevoerde gashaard welke met slechts een gas aansluiting kan functioneren. De Smeg L23LIN beschikt namelijk over een katalysator voor de verwerking van roet en hoeft zodoende niet op een schoorsteel te worden aangesloten.

De gashaard beschikt verder over een piezo ontsteking met thermokoppel vlambeveiliging. Het ontwerp van de L23LIN sluit aan bij de overige keukenapparatuur van Smeg waardoor u het design van uw keuken door kunt trekken naar uw kamer.

L23LIN 'brandend' te bekijken
In de showroom van De Schouw Witgoed te BUSSUM hebben wij een gashaard aangesloten en daadwerkelijk brandend. Komt u dus naar onze winkel als u deze ook live wenst te bekijken !


Outlet model:
Dit is een opruiming van het werkende showroom model. Deze heeft gedurende een paar jaar een paar keer aangestaan om te demonstreren. Vandaar deze superlage opruimingsprijs.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg L23LIN haard
Gashaard, afvoerloos
Classici, roestvrijstaal- Zonder rookkanaal, landschap
- Minimale opstellingsruimte: 23 m3
- Gasgroep: G25 aardgas CAT I2L
- Vereiste ventilatie 100 cm2
- Gasinlaat: 12 mm
- Ontsteking: Piëzo-vonk
- Sensor voor zuurstoftekort
- Vlambeveiliging
- Inlaatdruk (ong. 2,0 mbar): 25 mbar
- Max. vermogen (bruto): 1,85 kW
- Max. vermogen (netto): 1,66 kW
- Max. gasstroom: 0,20 m3
- Min. vermogen (bruto): 1,20 kW
- Min. vermogen (netto): 1,08 kW
- Vermogen waakvlam (bruto): 166 W
- Vermogen waakvlam (netto): 150 W

Afmetingen (hxbxd):
480 mm x 702 mm x 149 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
EAN
8017709114190
Productcode fabrikant
L23LIN
Merk
Smeg
Soort
gashaard

Garantie

Op een SMEG gashaard L23LIN outlet ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag