Smeg KSEG77XE afzuigkap

inbouw model met randafzuiging

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Smeg afzuigkap hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg KSEG77XE is een inbouw afzuigkap van 77 cm. breed, uitgevoerd met een hoog vermogen van 750 m3/uur. Deze inbouwunit is geschikt voor plaatsing in een zelf getimmerde of bestaande schouw. Daarmee kan de afzuigkap 'helemaal weggewerkt' worden, hetgeen veel in klassieke keukens wordt toegepast.

  Deze strakke afzuigkap beschikt verder over heldere halogeen verlichting en heeft een elektronische bediening. Daarmee kan het vermogen in 3 verschillende snelheden ingesteld worden. De Smeg KSEG77XE is verder voorzien van een afvoerkanaal met een diameter van 150 mm. Deze is tevens voorzien van terugslagklep.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Smeg KSEG77XE afzuigkap
  Inbouwunit 77 cm
  Capaciteit 750 m3 / uur
  Energieklasse A
  Roestvrijstaal  - 1 motor, 3 snelheden
  - Capaciteit UNI-EN-61591: 210 m³/u (stand 1), 400 m³/u (stand 3)
  - Capaciteit P0: 500 m³/u
  - Halogeen verlichting (2 x)
  - Aluminium vetfilters
  - Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 50 dB(A) (stand 1), 64 dB(A) (stand 3)
  - Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
  - Jaarlijks energieverbruik: 75,1 kWh/ a
  - Hydrodynamische-efficiëntieklasse: E
  - Verlichtingsefficiëntieklasse: G
  - Vetfilterefficiëntieklasse: E
  - Aansluitwaarde: 310 W

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  750,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  77,00
  Energieklasse
  Energieklasse A
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  Productcode fabrikant
  KSEG77XE
  Merk
  Smeg
  Soort
  afzuigkap
  Kenmerken afzuigkap
  Halogeen verlichting, Randafzuiging
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
  Inbouwmaten ( h x b x d )
  330 x 720 x 270 mm.

  Garantie

  Op een SMEG afzuigkap inbouwunit KSEG77XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Ander merk of kleur

  Huidig product

  Voor meer

  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Vragen

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag