Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KSEG77X1

inbouw afzuigkap met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
650,00
Breedte afzuigkap (cm)
77,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Smeg heeft een belangrijke toevoeging aan het assortiment afzuigkappen gedaan: een 77 cm. brede inbouw afzuigkap uitgevoerd met randafzuiging. Deze Smeg KSEG77X1 beschikt over een capaciteit van 650 m3/uur welke in 5 verschillende snelheden instelbaar is.

Door de aanwezigheid van randafzuiging wordt de lucht op de randen afgezogen waardoor een rendementverbetering ontstaat, zonder dat hierbij het motorvermogen hoeft te worden verhoogd (dus ook geen extra geluid).

De KSEG77X1 beschikt verder over halogeen verlichting (2 x 20 Watt) en is voorzien van een Intensief functie.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg KSEG77X1 inbouw afzuigkap
Inbouwunit 77 cm
Capaciteit 650 m3 / uur
Randafzuiging
Roestvrijstaal- 1 motor, 5 snelheden
- “Intensief” functie
- Capaciteit UNI-EN-61591: 180 m³/u (stand 1), 630 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 650 m³/u
- Halogeen verlichting (2 x 20 W)
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 46 dB(A) (stand 1), 67 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm

OPTIES:
KITFC161 - Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie
RCKF - Afstandsbediening t.b.v. KSEG77X-1 of KSEG54X-1

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
650,00
Breedte afzuigkap (cm)
77,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709163341
Productcode fabrikant
KSEG77X-1
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
330 x 770 x 300 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
330 x 720 x 270 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap inbouw KSEG77X1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag