Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KSEG120XE2

plafondunit afzuigkap met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
119,00
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KSEG120XE2 is een inbouw plafond unit uitgevoerd met een vermogen van 800 m3/uur. Deze 120 cm. afzuigkap kan in het plafond van uw keuken gemonteerd worden en via een afstandbediening bediend worden. Voordeel van deze opzet is het feit dat de zichtlijnen in de keuken niet onderbroken worden door een afzuigkap, maar alles open blijft.

Praktisch verder bij de Smeg KSEG120XE2 is de eenvoudige bediening waarbij het vermogen in 4 snelheden instelbaar is, de optie automatisch uitschakeling aangezet kan worden en er automatisch een indicatie wordt weergegeven als de filters vervangen / gereinigd moeten worden. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over dimbare LED verlichting welke zorgt voor goed werklicht, maar ook voor sfeer in de keuken.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg KSEG120XE2 afzuigkap
Inbouw plafondunit 120 cm
Capaciteit 750 m3 / uur
Energieklasse A
Roestvrijstaal- 1 motor, 4 snelheden
- “Intensief” functie
- Luchtzuiveringsfunctie (24 uur)
- Optie automatische uitschakeling
- Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters
- Capaciteit UNI-EN-61591: 290 m³/u (stand 1), 800 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 850 m³/u
- LED verlichting (3 x) met dimmerfunctie
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 57 dB(A) (stand 1), 76 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
- Inclusief afstandsbediening

- Jaarlijks energieverbruik: 63,3 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: A
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: E
- Aansluitwaarde: 273 W

Accessoires
- KITFC152 - Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
119,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709223137
Productcode fabrikant
KSEG120XE-2
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Inbouwmaten ( h x b x d )
312 x 117,2 x 498.6-698.6 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap plafondunit KSEG120XE2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag