Smeg KSED62XE afzuigkap

wand model, rvs

  Helaas!

  Dit artikel is uit het assortiment.

  Bekijk direct welke Smeg afzuigkap hiervoor de opvolger is.

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg KSED62XE is een wand model afzuigkap van 60 cm. breed uitgevoerd in het roestvrijstaal. Deze schouwmodel kap heeft een afzuigcapaciteit van 600 m3/uur welke te verdelen is in drie verschillende standen.

  De afzuigkap is verder voorzien van heldere halogeen verlichting (2 stuks) en 2 aluminium vetfilters.

  De bediening van de Smeg KSED62XE bevindt zich aan de onderzijde van de afzuigkap. Met hete ene schuifje kunt u het vermogen op 3 verschillende snelheden instellen. Met het andere schuifje kunt u de verlichting aan of uit zetten.

  Afvoer
  De Smeg KSED62XE is verder voorzien van een kanaal afvoer met een diameter van 150 mm. en een terugslagklep. Hierdoor wordt voorkomen dat koude lucht van buiten via het kanaal terug de keuken in komt. Desgewenst is het mogelijk om deze afzuigkap ook als recirculatie model te gebruiken. U dient dan apart de koolstoffilters mee te bestellen.
  Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

  Info van fabrikant

  Smeg afzuigkap KSED62XE
  Schouwkap 60 cm
  Roestvrijstaal
  Energieklasse C


  - 1 motor, 3 snelheden
  - Capaciteit UNI-EN-61591: 351 m³/u (stand 1), 635 m³/u (stand 3)
  - Capaciteit P0: 600 m³/u
  - Halogeen verlichting (2 x)
  - Aluminium vetfilters
  - Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 53 dB(A) (stand 1), 67 dB(A) (stand 3)
  - Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep

  - Jaarlijks energieverbruik: 87,8 kWh/ a
  - Hydrodynamische-efficiëntieklasse: B
  - Verlichtingsefficiëntieklasse: D
  - Vetfilterefficiëntieklasse: D

  - Aansluitwaarde: 240 W

  Bijpassende accessoires:

  FLT6 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  600,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  60,00
  Energieklasse
  Energieklasse C
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8017709201876
  Productcode fabrikant
  KSED62XE
  Merk
  Smeg
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Rvs
  Kenmerken afzuigkap
  Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Schouw model
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

  Garantie

  Op een SMEG afzuigkap KSED62XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Downloads

  Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag