Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KSEC96XE

onderbouw afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
400,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse E
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KSEC96XE is een onderbouw afzuigkap uitgevoerd in 90 cm. breed en voorzien van een afzuigcapaciteit van 400 m3/uur. Deze rvs uitvoering kan zowel onder een keukenkast als vrijhangend aan de muur gemonteerd worden.

Praktisch verder bij de Smeg KSEC96XE zijn de twee aluminium vetfilters. Daarnaast is het vermogen in te delen in drie verschillende snelheden en beschikt deze afzuigkap over heldere halogeen verlichting.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KSEC96XE
Onderbouwunit 90 cm
Roestvrijstaal
Energielabel E


- 1 motor, 3 snelheden
- Capaciteit UNI-EN-61591: 230 m³/u (stand 1), 365 m³/u (stand 3)
- Capaciteit P0: 400 m³/u
- Halogeen verlichting (2 x)
- Vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 60 dB(A) (stand 1), 72 dB(A) (stand 3)
- Afvoer: Ø 120 mm, met terugslagklep

- Jaarlijks energieverbruik: 181,3 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: F
- Verlichtingsefficiëntieklasse: G
- Vetfilterefficiëntieklasse: G

- Aansluitwaarde: 181 W


Bijpassende accessoires:

KITFC31 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
400,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse E
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709203283
Productcode fabrikant
KSEC96XE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap onderbouw KSEC96XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Vraag:
Graag zou ik willen weten of hier ook een motor inzit zoek namelijk een ''dunne'' afzuigkap
1
Ja, deze afzuigkap heeft een motor. Dit zou dus een goede optie voor u zijn.
Stel uw eigen vraag