Smeg KSE90A3 afzuigkap

wand model, antraciet

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
410,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg afzuigkap hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

In de kleur antraciet uitgevoerde afzuigkap uitgevoerd in een breedte van 90 cm. De Smeg KSE90A3 beschikt over een vermogen van 410 m3/uur welke instelbaar is in 3 verschillende standen.

Deze blokmodel afzuigkap is verder voorzien van 3 metalen vetfilters welke eenvoudig te reinigen zijn in de vaatwasser. Praktisch is ook de heldere 2 x 28 Watt halogeen verlichting.

KSE90A3 gebruiken als recirculatie afzuigkap
Indien u met de afvoer geen mogelijkheid heeft om naar 'buiten te kunnen' is het mogelijk de KSE90A3 te gebruiken als recirculatie afzuigkap. U dient hiervoor apart de koolstoffilters mee te bestellen. Door het plaatsen van deze filters (zeer eenvoudig) wordt de lucht zowel gereinigd van vet (via metalen vetfilters) als van geurtjes (via koolstoffilters) waarna de lucht in dezelfde ruimte wordt terug geblazen.

Dit betreft de opruiming van het showroom model uit de winkel, vandaar de lage prijs !
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg KSE90A3 afzuigkap
Schouwkap 90 cm breed
Strakke blokmodel
Antraciet- 1 motor, 3 snelheden
- Capaciteit: 410 m3/u
- Verlichting (2x28W)
- 3 aluminium vetfilters

- Geluidsniveau: 50 dB(A) (stand 1), 61 dB(A) (stand max)
- Afvoer: Ø 150 mm
- Aansluitwaarde: 230 W

Accessoires:
- KITFC161 - Koolstoffilters tbv recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
410,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Productcode fabrikant
KSE90A3
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Antraciet
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
800-1060 x 898 x 490 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap antraciet KSE90A3 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag