Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg KSE110P9

wand afzuigkap creme

Korte beschrijving

Lees verder

110 cm. brede afzuigkap uitgevoerd in de kleur crème en voorzien van een capaciteit van 710 m3 / uur. De Smeg KSE110P9 is vormgegeven in een blokmodel uitvoering en zodoende perfect te combineren met bijpassend fornuis TR4110CNL en achterwand SPG110P.

De afzuigkap beschikt over halogeen verlichting, een functie om de afzuigkap automatisch uit te laten schakelen na 10 minuten (na draai tijd) en filter indicator.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg KSE110P9 afzuigkap
Schouwkap 110 cm
Strakke blokmodel
Crème- 1 motor, 4 snelheden
- Capaciteit: 710 m3/u
- Verlichting (2 x 20 W halogeen)
- 3 aluminium vetfilters
- Functie: automatisch afslaan na 10 minuten voor elke stand
- Elektronische bediening
- Filter indicator voor schoonmaken filters

- Geluidsniveau: 41 dB(A) (stand 1), 67 dB(A) (stand max)
- Afvoer: Ø 150 mm
- Aansluitwaarde: 230 W

Accessoires:
- FLT4 - Koolstoffilters tbv recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
710,00
Breedte afzuigkap (cm)
110,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709169381
Productcode fabrikant
KSE110P-9
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Creme
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
min 755 - max 1100 x 1100 x 500 mm.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap crème KSE110P9 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag