Smeg KR37XE afzuigkap

wand model, rvs


  Alle opties weergeven

  Korte beschrijving

  Lees verder

  De Smeg KR37XE is een wandmodel afzuigkap uitgevoerd in een rond design. Deze fraai vormgegeven afzuigkap heeft een vermogen van 690 m3/uur en beschikt over tiptoets bediening aan de voorzijde.

  Daarmee is het vermogen in vier verschillende snelheden in te stellen. Praktisch verder is de heldere en zuinige LED verlichting, welke uitgerust is met een dimmer functie voor sfeer. De afzuigkap beschikt verder over aluminium vetfilters en heeft een afvoer met een diameter van 150 mm.

  Praktisch verder bij de Smeg KR37XE is de intensief functie voor tijdelijk extra afzuiging. Ideaal bij het bereiden van gerechten met veel geur en vet. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over indicatoren welke aangeven wanneer de filters vervangen / gereinigd moeten worden, zodat de afzuigkap goed blijft presteren.

  Info van fabrikant

  Smeg afzuigkap KR37XE
  Schouwkap 37 cm
  Roestvrijstaal
  Energieklasse B


  - 1 motor, 4 snelheden
  - “Intensief” functie
  - Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters
  - Capaciteit UNI-EN-61591: 280 m³/u (stand 1), 660 m³/u (Intensief)
  - Capaciteit P0: 690 m³/u
  - LED verlichting (2 x) met dimmerfunctie
  - Aluminium vetfilter
  - Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 53 dB(A) (stand 1), 70 dB(A) (Intensief)
  - Afvoer: Ø 150 mm
  - Jaarlijks energieverbruik: 56,9 kWh/ a
  - Hydrodynamische-efficiëntieklasse: A
  - Verlichtingsefficiëntieklasse: A
  - Vetfilterefficiëntieklasse: B
  - Aansluitwaarde: 272 W


  Bijpassende accessoires:

  KITFC161 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

  Specificaties

  Afzuigcapaciteit (m3)
  690,00
  Breedte afzuigkap (cm)
  37,00
  Energieklasse
  Energieklasse B
  Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
  EAN
  8017709203238
  Productcode fabrikant
  KR37XE
  Merk
  Smeg
  Soort
  afzuigkap
  Kleur
  Rvs
  Kenmerken afzuigkap
  LED verlichting
  Uitleg over recirculatie
  Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
  Installatie
  Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

  Garantie

  Op een SMEG afzuigkap wand KR37XE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

  Wat valt er niet onder deze garantie?
  Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

  Wat te doen bij een storing?
  Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

  Contactgegevens SMEG service dienst:
  Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

  Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
  Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

  U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

  Reviews (0)

  Loading...
  Wacht a.u.b...

  Er zijn nog geen reviews over dit product

  Bijpassende producten

  Vink producten aan om mee te bestellen.  Alternatieven

  Best verkocht in klasse

  Huidig product

  Downloads

  Maattekening


  Tip: Klik op maattekening voor vergroting

  Product vraag & antwoord (0)

  Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

  Stel uw eigen vraag