Smeg KD120HXE afzuigkap wand model, rvs

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Smeg Classici lijn

De Classici serie is de eerste esthetische lijn die, in samenwerking met architect Guido Canali, is ontworpen door Smeg en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn en zijn terug te vinden op alle Classici apparaten, waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.
Bekijk Classici assortiment

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg KD120HXE is een 120 cm. brede wandmodel afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van een schouw design. Deze afzuigkap heeft LED verlichting en beschikt over vier metalen vetfilters welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden.

De bediening van de KD120HXE vindt plaats door middel van de kenmerkende SMEG Classici knoppen aan de rechterzijde van de afzuigkap. De 820 m3/uur vermogen is onder te verdelen in vier verschillende snelheden.

Deze afzuigkap is perfect te combineren met het 120 cm. brede SMEG CS120NLK fornuis.

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KD120HXE
Wandschouwkap 120 cm
Roestvrijstaal
Energielabel A+


- 1 motor, 4 snelheden
- “Intensief” functie
- Capaciteit UNI-EN-61591: 287 m³/u (stand 1), 777 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 820 m³/u
- LED verlichting (4 x)
- Rvs vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 49 dB(A) (stand 1), 73 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
- Jaarlijks energieverbruik: 41,6 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: A
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: D
- Aansluitwaarde: 179 W

Bijpassende accessoires:

FLT6 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie
KITCMNKD | Schachtverlenging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
820,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709257651
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Classici
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Schouw model
Geluidsniveau (db)
49,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KD120HXE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag