Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Smeg KCV9NE afzuigkap

wand model, zwart met randafzuiging

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg afzuigkap hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

90 cm. brede design afzuigkap uitgevoerd in het roestvrijstaal en voorzien van zwart glas. Door de schuine vormgeving van deze afzuigkap heeft u meer hoofdruimte en is de KCV9NE dan ook praktischer in gebruik.

De Smeg KCVR9NE is verder uitgevoerd met een motorvermogen van 815 m3/uur, elektronische tiptoetsen bediening en digitale display. Praktisch is eveneens de halogeen verlichting met dimfunctie.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg afzuigkap KCV9NE
Schouwkap 90 cm, randafzuiging
Roestvrijstaal/ zwart glas
Energieklasse B


- 1 motor, 4 snelheden
- Touch Control bediening
- “Intensief” functie
- Luchtzuiveringsfunctie (24 uur)
- Optie automatische uitschakeling
- Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters
- Capaciteit UNI-EN-61591: 218 m³/u (stand 1), 734 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 815 m³/u
- LED verlichting (2 x) met dimmerfunctie
- Rvs vetfilter
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 42 dB(A) (stand 1), 72 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep

- Jaarlijks energieverbruik: 59,9 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: C
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: G

- Aansluitwaarde: 278 W

- NB. Deze afzuigkap kan niet worden geïnstalleerd i.c.m. een achterwand

Vergelijkbare uitvoeringen:

KCV9SGE | Roestvrijstaal/ zilverkleurig glas

Bijpassende accessoires:

KITFC906 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
870,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Productcode fabrikant
KCV9NE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging, Schuin anti-hoofdstoot model, Uitvoering met glas
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap schuin KCV9NE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag