Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg KAT1200HXE afzuigkap wand model, rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg afzuigkap hiervoor de opvolger is.

Beschrijving KAT1200HXE

Lees verder

De Smeg KAT1200HXE is een 120 cm. brede blokmodel afzuigkap geschikt voor montage aan de muur. Deze strakke afzuigkap heeft een vermogen van 750 m3/uur en is voorzien van heldere LED verlichting.

Deze roestvrijstalen afzuigkap heeft vier vetfilters welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Daarnaast is de KAT1200HXE voorzien van automatisch indicatie voor het vervangen / reinigen van de filters.

Bediening
De bediening van de KAT1200HXE bevindt zich aan de voorzijde en heeft een digitale weergave van de gekozen stand. Het vermogen is instelbaar in vier verschillende standen, waarbij de intensief functie praktisch is bij het koken met veel kooklucht.

Plaatsing van de afzuigkap
Voor plaatsing van deze wandmodel afzuigkap dient u te beschikken over een afvoerkanaal met een diameter van 150 mm. Standaard wordt bij de Smeg KAT1200HXE een terugslagklep meegeleverd.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg afzuigkap KAT1200HXE
Schouwkap 120 cm
Roestvrijstaal
Energielabel B


- 1 motor, 4 snelheden
- “Intensief” functie
- Automatische indicatie reinigen/vervangen filters
- Capaciteit UNI-EN-61591: 240 m³/u (stand 1), 603 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 750 m³/u
- LED verlichting (3 x)
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 46 dB(A) (stand 1), 69 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep

- Jaarlijks energieverbruik: 58,2 kWh/ a
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: B
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Vetfilterefficiëntieklasse: D

- Aansluitwaarde: 268 W

Bijpassende accessoires:

KITFC900 | High performance koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie
KITFC999 | Koolstoffilter(s) t.b.v. recirculatie

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
750,00
Breedte afzuigkap (cm)
119,80
Energieklasse
Energieklasse B
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8017709201555
Productcode fabrikant
KAT1200HXE
Merk
Smeg
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Op een SMEG afzuigkap rvs KAT1200HXE ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Alternatieven

Huidig product

Voor meer

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder