Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Smeg HBF01CREU staafmixer retro jaren 50 in de kleur creme

Beschrijving HBF01CREU

Lees verder

De Smeg HBF01CREU is een creme kleurige staafmixer uitgevoerd in de kenmerkende retro jaren 50 vormgeving. Deze staafmixer beschikt over een kunststof handvat en een roestvrijstalen mixer. De motor heeft een maximaal vermogen van 700 Watt en is in verschillende snelheden instelbaar. Praktisch daarbij is de mogelijkheid van een turbo functie.

De staafmixer zelf heeft verder een kabellengte van 1 meter. Als accessoire is een houder voor de staafmixer mee te bestellen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg merk informatie Smeg staafmixer HBF01CREU
Staafmixer
Crème


- Aan/uit knop
- Variabele snelheid
- Turbofunctie
- Ergonomisch en anti-slip handvat
- Roestvrijstalen voet en messen
- FlowBlend systeem
- Afmeting staafmixer hxbxd: 414 x 65 x 65 mm

De staafmixer wordt geleverd in een kartonnen giftbox (hxbxd): 480 x 120 x 130 mm
- Stroom: 220-240 V
- Vermogen: 700 W


Bijpassende accessoires:

HBHD01 | Houder voor staafmixer
HBAC01CR | Accessoireset staafmixer crème
HBFP01 | Food processor

Specificaties

Kleur
Creme
Buitenmaten ( h x b x d )
414 x 65 x 65 mm.
EAN
8017709263997
Merk
Smeg
Soort
staafmixer
Extra kenmerken
Retro jaren '50 design

Garantie

Op een SMEG staafmixer creme HBF01CREU ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 4 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten, kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie link: Registratie voor 5 jaar garantie van Smeg

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag