Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg FL130P

onderbouw koelkast nis ± 82 cm., deur-op-deur

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
819-898 x 596 x 545 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg FL130P is een praktische onderbouw koelkast welke eenvoudig onder het aanrecht geplaatst kan worden en waarop uw eigen keuken paneel deur bevestigd kan worden.

Deze koelkast beschikt over een geïntegreerd vriesvak van 21 liter en een ruim koelgedeelte van 105 liter. De Smeg FL130P heeft verder een zeer zuinig energieklasse A+ label. Desgewenst kan de draairichting van de deur aangepast worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg FL130P onderbouw koelkast met vriesvak
Energieklasse A+- Totale bruto inhoud: 130 liter
- Deur omkeerbaar, bevestiging 'deur-op-deur'

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 105 liter
- Automatisch ontdooien
- 3 glazen leggers, waarvan 2 verstelbaar
- groente-/ fruitlade
- Binnendeur v.v. 3 compartimenten
- Eierhouder

Vriezer:
- Netto inhoud: 21 liter
- IJsblokjeshouder

Energieverbruik: 189 kWh/jaar
Aansluitwaarde: 70 W
Geluidsniveau: 42 dB(A)

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+
Buitenmaten ( h x b x d )
819-898 x 596 x 545 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
820-890 x 600 x 550 mm.
EAN
8017709162696
Productcode fabrikant
FL130P
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Onderbouw (onder aanrecht)
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
105,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
21,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 82 cm.
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

Op een SMEG koelkast onderbouw FL130P ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag