Smeg FAB5RUJ koelkast

retro jaren 50 in de kleur in meerdere kleuren

  • Bekijk Youtube Video Bekijk Youtube Video

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Smeg koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

Nieuwe retro jaren 50 koelkast uitgevoerd als compacte minibar koelkast: de Smeg FAB5RUJ. Een kleine koelkast met afmetingen van 73 cm. hoog en 40 cm. breed voorzien van de print van de Engelse Vlag (union jack).

Uniek aan deze koelkast is de absorptie techniek welke onvoorstelbaar geruisloos is. Hiervoor is mede gekozen om de koelkast te optimaliseren voor de doelgroep: kantoren, hotel kamers, horeca etc. waarvoor een stille koelkast zeer belangrijk is. Het interieur van de koelkast is geoptimaliseerd voor plaatsing van flesjes, blikjes, snacks e.d.

De FAB5RUJ is de rechtsdraaiende uitvoering, desgewenst is deze koelkast ook in een linksdraaiende uitvoering leverbaar (FAB5LUJ)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg FAB5RUJ vrijstaande koelkast
minibar
Engelse Vlag: Union Jack
Energieklasse E
Rechtsdraaiend- Absorptie koelkast

- Totale bruto inhoud: 42 liter
- Regelbare thermostaat

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 40 liter
- 2 chromen leggers, verstelbaar op 5 niveaus
- LED verlichting
- Binnendeur v.v. 'snack' compartiment en flessenhouder

Energieverbruik: 278 kWh/jaar
Geluidsniveau: 29 dB(A)
Aansluitwaarde: 70 W

Overvleugeling deuren aan de scharnieren ± 17 cm 

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
715-730 x 404 x 560 mm.
Productcode fabrikant
FAB5RUJ
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Kleur
In meerdere kleuren
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
40,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG koelkast union jack FAB5RUJ ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Video

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag