Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Smeg FAB5LO

retro jaren 50 koelkast oranje

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

Linksdraaiende retro jaren 50 koelkast uitgevoerd in de kleur oranje en voorzien van een inhoud van 40 liter. Deze kleine Smeg FAB5LO is 73 cm. hoog en 40 cm. breed en beschikt over de absorptie techniek (zeer stil).

De FAB5LO heeft een indeling gebaseerd op plaatsing van blikjes, flesjes, snacks e.d. en daarmee uitermate geschikt voor gebruik in kantoor, horeca, hotel gelegenheden of thuis op bijvoorbeeld werk of slaapkamer.

De FAB5LO is de linksdraaiende uitvoering, desgewenst is deze koelkast ook in een rechtsdraaiende uitvoering leverbaar (FAB5RO)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Smeg FAB5LO vrijstaande koelkast
minibar
Oranje
Energieklasse E
Linksdraaiend- Absorptie koelkast

- Totale bruto inhoud: 42 liter
- Regelbare thermostaat

Koelgedeelte:
- Netto inhoud: 40 liter
- 2 chromen leggers, verstelbaar op 5 niveaus
- LED verlichting
- Binnendeur v.v. 'snack' compartiment en flessenhouder

Energieverbruik: 278 kWh/jaar
Geluidsniveau: 29 dB(A)
Aansluitwaarde: 70 W

Overvleugeling deuren aan de scharnieren ± 17 cm 

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse E
Buitenmaten ( h x b x d )
715-730 x 404 x 560 mm.
EAN
8017709181888
Productcode fabrikant
FAB5LO
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Kleur
Oranje
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
40,00
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG koelkast oranje FAB5LO ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag