Smeg F67-7 oven

Korte beschrijving

Uit de Renzo Piano design lijn is deze fantastisch vormgegeven inbouw oven afkomstig. De Smeg F67-7 heeft 11 bakfuncties, een dubbel verwarmingselement en halogeen verlichting.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties
Uit de Renzo Piano design lijn is deze fantastisch vormgegeven inbouw oven afkomstig. De Smeg F67-7 heeft 11 bakfuncties, een dubbel verwarmingselement en halogeen verlichting.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Beschrijving

Uit de Renzo Piano design lijn is deze fantastisch vormgegeven inbouw oven afkomstig. De Smeg F67-7 heeft 11 bakfuncties, een dubbel verwarmingselement en halogeen verlichting.

Praktisch verder bij deze oven is de zeer snelle opwarmtijd oven. Uniek is de binnenzijde van de oven welke in geheel roestvrijstaal is uitgevoerd.


Productinfo van fabrikant

Smeg oven F67-7
Multifunctionele oven 60 cmPiano Design
Glanzend roestvrijstaal
Energieklasse A


- 11 functies
- Turbohitte
- Analoge programmeerklok
- Thermostaat
- Functieschakelaar
- Geforceerde mantelkoeling
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Binnenzijde geheel uitgevoerd in roestvrijstaal
- Dubbel verwarmingselement boven(grill en krachtige vlakgrill)
- Sterke grill: 2,60 kW
- Halogeenverlichting
- Netto inhoud: 53 liter

- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,83 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 0,72 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- 2 ovenroosters
- 1 glazen schaal
- 1 handgreep t.b.v. ovenrooster

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
53,00
EAN
8017709109516
Productcode fabrikant
F67-7
Merk
Smeg
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583-585 x 554-564 x 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw F67-7 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc